top of page

Wij zijn Nestor.

HET WERK AAN LEUK WERK BEDRIJF

Vanuit goed werkgeverschap en adequaat werknemerschap, samenwerken aan een wederzijds lucratieve en duurzame relatie.

Dat is wat Evert Hatzmann, oprichter van Nestor, in 1989 voor ogen had. Happy people, met alle stakeholders betrokken bij de enige constante in een organisatie: verandering.

Evert is gestart met Werk aan aan Leuk Werk programma's voor een van de grootste sectorfondsen. En snel daarna zijn interventies opgezet en uitgerold voor grote en middelgrote organisaties in Nederland. Nog altijd is het activeren, monitoren en ondersteunen van werknemers en werkgevers de drager van het Nestor DNA.

Veranderen, ontwikkelen en innoveren vraagt om onderbouwde gedragsinterventies. Zowel op individueel- als op organisatieniveau. Gedragsinterventies ten behoeve van bewustwording en het duwtje in de goede richting tot aan het implementeren en internaliseren. 

 

Bij deze interventies staan niet de middelen, maar het doel centraal. Zodat we bijdragen aan het tot stand brengen van wendbare organisaties voor wendbare mensen, en aan wendbare mensen voor een wendbare organisatie.

Dat is waar we goed in zijn, zowel in cocreatie als op basis van full-service. Met campagnes, interventies, tools en adviezen die activeren en bijdragen aan duurzaam samenwerken. Met nog altijd als motto: Werken aan Leuk Werk.

 

OOK INTERESSANT

Hoe gedrag verandert?

Dat hebben we voor je onderzocht en opgeschreven. Je leest het in onze whitepapers.
Team
Meer weten? Trek aan de bel.

We geven graag antwoord op je vragen. Stuur ons een bericht of klim in de telefoon.

bottom of page