top of page

Kwiek

MEER INFORMATIE
MET MEER ENERGIE AAN HET WERK!​

Duurzame inzetbaarheid vraagt om medewerkers die fit zijn; fysiek en mentaal in staat om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Nu, en in de toekomst. Om medewerkers te helpen en een vinger aan de pols te houden hebben wij Kwiek ontwikkeld. Kwiek is een online instrument dat de gebruiker helpt bij het creëren van de bewustwording omtrent zijn of haar vitaliteit. Kwiek prikkelt de gebruiker en brengt bewustwording op gang.

Verleiden, uitdagen en een beetje plagen om een ieder bewust te maken van persoonlijke vitaliteit. Kwiek maakt in een aantal eenvoudige stappen inzichtelijk hoe deelnemers er voor staan als het gaat om vitaliteit, mentale weerbaarheid en inzetbaarheid. Ook wordt duidelijk of de medewerker een beetje in balans is en waar aan gewerkt moet worden om de vitaliteit te verhogen.

HOE WERKT KWIEK?

Aan de hand van vijf thema's weet je in 15 minuten hoe het gesteld is met je gezondheid, mentale weerbaarheid, voeding, beweging en belastbaarheid. Zo kun je direct preventief aan de slag en ben je constant op de hoogte van je ontwikkeling op fysiek en mentaal vlak. En het mooie is, door te werken met Kwiek krijg je gedurende het jaar regelmatig een schop onder je kont of een aai over je bol. Bijvoorbeeld met behulp van korte voortgangstoetsen, check-ups, updates, tips en trucs. Zo weet je met Kwiek altijd hoe je er voor staat als het gaat om jouw fysieke en mentale fitheid.

Factsheet
OVERIG
MEER TOOLS & INSTRUMENTEN
Meer weten?

Alle details weten? Vraag maar raak.

We leggen je alles rustig uit. Zullen we even bellen of een afspraak maken?

Proeflicentie

KWIEK.

WERKEN VOL LEVEN EN ENERGIE

Uiteraard doen we nog veel meer.

Kijk rustig eens rond. Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem dan vooral even contact met ons op 

Wat we nog meer doen

Meer weten? Kom maar door.

Geef ons even een seintje. Dan praten we je helemaal bij.

bottom of page