top of page

Inzetbaarheidsprogramma's

INZETBAARHEIDSPROGRAMMA'S

WERKEN AAN LEUK WERK; NU, ÉN IN DE TOEKOMST​

Met Nestor beschikken we over ruim 30 jaar werkervaring, waarvan we ons de laatste tien jaar hebben gespecialiseerd in gedragsverandering, bewustwording, wendbaarheid en mobiliteit: het blijvend in beweging brengen en houden van medewerkers. Dit doen we aan de hand van praktische inzetbaarheidsprogramma’s op basis van diverse on- en offline HRD-interventies. Zo creëren we een structuur waarin wendbare mensen hun potentieel optimaal kunnen ontwikkelen en inzetten, zowel binnen als buiten hun huidige sector.

WERK AAN LEUK WERK CONCEPT

Al onze inzetbaarheidstrajecten zijn op basis van het door ons ontwikkelde ‘Werk Aan Leuk Werk’ concept. Of het nu gaat om (mobiele) applicaties, trainingen, clinics, bijscholing, e-learning of coaching: onze praktische en systematische aanpak zorgt ervoor dat alle ingrediënten voor een blijvende gedragsverandering altijd aanwezig zijn. Zo gaan we aan de slag met prikkelende, persoonlijke, voortdurende en resultaatgerichte programma’s en werken we voortdurend aan Leuk Werk.

MEER PROJECTEN & CONCEPTEN​​
OVERIG

Alle details weten? Vraag maar raak.

We leggen je alles rustig uit. Zullen we even bellen of een afspraak maken?

Bij het Sectorfonds Zorgverzekeraars Nederland is het project Duurzame Inzetbaarheid opgestart. Middels het uitrollen van dit sectorbrede inzetbaarheidstraject dienen medewerkers in de zorgverzekeringsbranche zich bewust te worden van veranderende arbeidsmarkt en het belang om werk te maken van leuk werk, zodat ze nu en in de toekomst inzetbaar zijn. 

EEN INZETBAARHEIDSPROGRAMMA 

IN DE PRAKTIJK?

Casus
Wat we nog meer doen

Uiteraard doen we nog veel meer.

Kijk rustig eens rond. Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem dan vooral even contact met ons op 

Meer weten? Kom maar door.

Geef ons even een seintje. Dan praten we je helemaal bij.

bottom of page