top of page

Clinics & Workshops

CLINICS & WORKSHOPS

DOELGERICHT & PROVOCATIEF

Om medewerkers in beweging te brengen bieden we verschillende workshops & clinics. In deze intensieve groep sessies reiken we de deelnemer aan wat hij of zij nodigt heeft om een standvastige plaats op de arbeidsmarkt te krijgen. De clinics worden begeleid door een van onze Pro's. De deelnemer wordt op provocatieve en ondersteunende wijze geholpen nieuwe stappen te maken. 

Tijdens de clinics zijn de volgende zaken leidend: 

 

  • Pragmatisch

  • Realistisch 

  • Zelfredzaam

Met pragmatisch bedoelen we het terug gaan naar de essentie en eenvoud in het dealen met vraagstukken rondom je loopbaan. In de clinics is het gebruik van modellen en theorie tot een minimum beperkt. Er wordt datgene aangeboden wat de deelnemer nodig heeft om met zijn of haar loopbaan aan de slag te gaan. 

REALISTISCH & UP-TO-DATE

Clinics schetsen een realistisch beeld van de werkelijkheid. Dat betekent dat er up-to-date informatie uit de markt aangereikt wordt waarbij duidelijk en helder gesproken wordt over de relevante ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Duidelijkheid geldt ook voor de gesprekken over de mindset van deelnemers en wat nodig is om het loopbaandoel te bereiken. Dit levert levendige discussies en soms ook confronterende gesprekken op. 

 

Het stimuleren van zelfstandigheid, maar vooral ook van zelfredzaamheid van de deelnemers is belangrijk. Deelnemers stellen zelf vast wat hun leerdoel is en door de pragmatische aanpak zijn ze goed in staat zelfstandig door te pakken. Zij hebben de controle!

MEER OPLEIDING  & TRAINING​​
 
OVERIG

Alle details weten? Vraag maar raak.

We leggen je alles rustig uit. Zullen we even bellen of een afspraak maken?

Meer weten

Ons is gevraagd om een aantal aanvullende workshops en clinics te ontwikkelen voor de geselecteerde ING medewerkers van 45 jaar en ouder die boventallig verklaard zijn. Het doel van dit aanvullende programma is om deze kwetsbare doelgroep de juiste extra begeleiding te bieden om de externe arbeidsmarkt te betreden. In de clinics zijn we in intensieve sessies van 3,5 a 4 uur in compacte groepen op een provocatieve en prikkelende wijze aan de slag gegaan met een drietal workshops. De medewerkers betreden na de workshops met de juiste mindset en met het juiste perspectief de arbeidsmarkt.

CLINICS & WORKSHOPS

IN DE PRAKTIJK?

Casus
Wat we nog meer doen

Uiteraard doen we nog veel meer.

Kijk rustig eens rond. Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem dan vooral even contact met ons op 

Meer weten? Kom maar door.

Geef ons even een seintje. Dan praten we je helemaal bij.

bottom of page