top of page

De Loopbaanscan.

DE LOOPBAANSCAN

VERKEN JE MOGELIJKHEDEN OP DE ARBEIDSMARKT

In onze beleving kan iedereen werken aan Leuk Werk. Employability awareness, (bij)scholing en mobiliteit zijn de voorwaarden om een standvastige plaats op de arbeidsmarkt te bemachtigen en te behouden. In onze loopbaanscan verkent een medewerker zijn of haar talenten, drijfveren, competenties en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt samen met een loopbaancoach. Hierdoor verkrijgen werknemer en coach inzicht in de huidige inzetbaarheid van de werknemer, en onderzoeken ze ook waar de medewerker over een aantal jaar kan of wil staan.

ZELF AAN DE SLAG MET LEUK WERK​

Als onderdeel van de loopbaanscan gaat de werknemer aan de slag met de Job Navigator. Met dit online employability instrument brengt de deelnemer in kaart wat de persoonlijke kenmerken, vaardigheden, opleiding, houding, kennis en gedrag (competenties) en motivaties zijn die invloed hebben op zijn of haar inzetbaarheid. Met de resultaten van de loopbaanscan heeft een werknemer een beter beeld van zijn of haar huidige competenties & vaardigheden, maar weet hij/zij ook wat er nodig is om nu, én in de toekomst, inzetbaar te blijven. Zo kunnen werknemers zelf aan de slag om hun inzetbaarheid te verhogen, passende bij- en nascholing te zoeken of hierover in gesprek te gaan met hun leidinggevende.

MEER COACHING  & BEGELEIDING​​
 
OVERIG
Meer weten?

Alle details weten? Vraag maar raak.

We leggen je alles rustig uit. Zullen we even bellen of een afspraak maken?

Meer weten

In het kader van het Sectorplan 'Veiligheid Werkt' hebben we de loopbaanscans uitgevoerd. Zo hebben we ca. 200 werknemers in de beveiligingsbranche geholpen om te inventariseren wat zijn of haar duurzame inzetbaarheid is. Vervolgens kunnen de benodigde stappen gezet worden om deze te verbeteren. Tevens hebben we, met behulp van de loopbaanscans, de huidige en toekomstige mogelijkheden van de medewerker in kaart gebracht. Hierdoor heeft de werknemer niet alleen inzicht in zijn huidige inzetbaarheid, maar ook waar deze over een aantal jaar kan of wil staan.

DE LOOPBAANSCAN

IN DE PRAKTIJK?

Casus
Wat we nog meer doen

Uiteraard doen we nog veel meer.

Kijk rustig eens rond. Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem dan vooral even contact met ons op 

Meer weten? Kom maar door.

Geef ons even een seintje. Dan praten we je helemaal bij.

bottom of page