top of page

Hoe we het doen.

AANPAK VOOR BLIJVEND SUCCES
 

Werk aan Leuk Werk doe je samen. Binnen een werkrelatie zorgen beide partijen voor elkaar. Vanuit goed werkgeverschap en vanuit goed werknemersschap.

We rollen trajecten ter ondersteuning uit voor het realiseren van de betrokkenheid van stakeholders, het activeren van de doelgroep en voor het verankeren van nieuw gedrag.

Ter behoeven van het instroom, doorstroom en behoudt van talent. Dat doen we samen met onze opdrachtgevers in co-creatie, of op basis van full-service.

We pakken waar mogelijk vragen waar het liefst op met essentials. Met to-the-point interventies waarvan de lengte en inhoud compleet zijn afgestemd op de opdracht.

door gebruik te maken van onze verschillende producten en concepten in combinatie op maat, maar ook door gebruik te maken van bijvoorbeeld Micro Learning/On-the-Job coaching. 

Dit resulteert in dat we de essentie van de ontwikkelbehoefte naar boven halen, waarna we het onderwijskundige platform selecteren:( E-learning,blede Learing, mobile learning of face2-face )en we rollen het maatwerkprogramma uit.

 

Op organisatieniveau gaan we te werk volgens 4 ambitiefases:

  • Inventarisatie

  • Communicatie

  • Activatie

  • Verankering

Onze persoonlijke aanpak door praktisch maatwerk levert gave, maar vooral ook succesvolle projecten op. Met maar een doel voor ogen: medewerkers die Samen Werken aan Leuk Werk. 

IN COMBINATIE OP MAAT

Een overzicht van onze producten en concepten vind je hieronder

OOK INTERESSANT
Meer
Kijk eens rustig rond.
Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan vooral even contact met ons op. 
Alle details weten? Vraag maar raak.

We leggen je alles rustig uit. Zullen we even bellen en een afspraak maken?

Hoe gedrag verandert?

Dit hebben we eens rustig voor je opgeschreven. Je leest het in onze whitepapers.
Whiepapers
bottom of page