top of page

Van Werk Naar Werk

VAN-WERK-NAAR-WERK

JOUW BAAN VOOR DE TOEKOMST

Op de huidige arbeidsmarkt zijn drastische veranderingen gaande. Honderdduizenden banen houden op te bestaan, simpelweg doordat nieuwe technologieën beroepen en beroepsgroepen volledig laten verdwijnen. Tegelijkertijd ontstaan er nieuwe functies en beroepen die we tot voor kort nog niet kenden. We moeten dus met zijn allen aan de slag om te zorgen dat we nu, en in de toekomst nog werk hebben. Niet eens altijd omdat medewerkers dat zelf willen, maar bijvoorbeeld ook omdat de werkgever het een goed plan vindt dat er maar eens ander werk gevonden wordt. Wat de reden ook is, één ding is zeker: met onze van-werk-naar-werk trajecten is een medewerker in staat om die nieuwe baan te vinden. 

EEN TRAJECT OP MAAT​

In onze werkwijze staat de deelnemer centraal. Ieder mens is uniek. Dat maakt dat we alle Van Werk Naar Werk- trajecten op maat aanbieden. We starten ieder afzonderlijk traject daarom met een individuele Quickscan (intakegesprek) in combinatie met de Job Navigator. Afhankelijk van de uitkomsten van de Quickscan adviseert onze Loopbaancoach de deelnemer het traject dat het beste bij zijn of haar situatie past en stellen ze samen een plan van aanpak op voor een:

  • een kortlopend adviestraject

  • een middellang begeleidingstraject

  • een intensief van-werk-naar-werk traject 

 

PROGRAMMASAMENSTELLING

Om vervolgens tot een programma samenstelling te komen dat voor iedere afzonderlijke deelnemer het meeste resultaat oplevert, hanteren we het ‘Cafetariasysteem’. Aan de hand van een brede scala aan interventies kunnen de deelnemers, samen met de pro, een eigen traject inrichten en uitvoeren. Op deze manier sluit het traject het beste aan bij de persoonlijke behoeften en doelstellingen. 

Schematisch ziet een dergelijk traject er ongeveer zo uit: 

 
OVERIG
Meer weten?
MEER COACHING  & BEGELEIDING​​

Alle details weten? Vraag maar raak.

We leggen je alles rustig uit. Zullen we even bellen of een afspraak maken?

Meer weten

Wij helpen organisaties met inzicht en beleid omtrent duurzame inzetbaarheid en ontwikkelen programma’s ten behoeve van employability awareness, mobiliteit en werkend leren. Zo hebben we - in opdracht van het UWV Werkbedrijf - in zeven arbeidsmarktregio’s de regie over het project ‘Ken je Kracht!’ gevoerd. Hierbij zijn meer dan 2.500 deelnemers begeleid van-werk-naar-werk. De duur van de trajecten van de deelnemers varieerde van 4 maanden tot maximaal 24 maanden. Van de 35- cliënten had 52% binnen vijf en een halve maand een externe (her)plaatsing. Uiteindelijk hadden 89 % van de deelnemers een concrete banen-match binnen de looptijd van het traject.

VAN-WERK-NAAR-WERK

IN DE PRAKTIJK?

Casus
Wat we nog meer doen

Uiteraard doen we nog veel meer.

Kijk rustig eens rond. Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem dan vooral even contact met ons op 

Meer weten? Kom maar door.

Geef ons even een seintje. Dan praten we je helemaal bij.

bottom of page