top of page

Projectmanagement.

PROJECTMANAGEMENT

ÉÉN ERVAREN REGIEVOERDER​

Wij hebben als projectbureau ruime ervaring op het gebied van bewustwording, instroom, wendbaarheid en loopbaanbegeleiding. Wij bieden ervaren projectleiders bij het inrichten, het uitvoeren en het begeleiden van inzetbaarheidstrajecten. Zij voeren de regie.​

ONZE PROJECTLEIDERS​

Onze projectleiders zijn uitstekende teamspelers die vol zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel met een project aan de slag gaan. Ze schuwen het niet om ingesleten werkwijzen en tradities aan de kaak te stellen. ‘Iets doen omdat je het altijd zo deed’ komt niet in hun boekje voor.

 

Zeker als het gaat om het stimuleren van wendbaarheid op de arbeidsmarkt is aanpassingsvermogen niet minder dan voorwaardelijk. In dat geval is het ook voor de projectgroep en de betrokken stakeholders belangrijk om hun gedrag aan te passen en ‘iets anders te gaan doen dan dat ze tot nu toe gedaan hebben’. Dit betekent dat de projectleiders van Nestor de regie kunnen nemen, strategisch denken en vernieuwende concepten neerzetten. Zo zijn ze in staat zijn om anderen te overtuigen, alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en het project tot een succes te maken.

MEER CONSULTANCY & ADVIES​​
 
OVERIG

Alle details weten? Vraag maar raak.

We leggen je alles rustig uit. Zullen we even bellen of een afspraak maken?

In opdracht van het UWV Werkbedrijf hebben we in zeven arbeidsmarktregio’s de regie over het project ‘Ken je Kracht!’ gevoerd. Hierbij zijn de competenties en drijfveren van ruim 2.500 deelnemers aan geselecteerde kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt gekoppeld. Projectleider Fija Doornekamp was de verbindende factor en bracht alle betrokken partijen samen en voerde zo de regie over het totale project.

PROJECTMANAGEMENT

IN DE PRAKTIJK?

Casus
Wat we nog meer doen

Uiteraard doen we nog veel meer.

Kijk rustig eens rond. Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem dan vooral even contact met ons op 

Meer weten? Kom maar door.

Geef ons even een seintje. Dan praten we je helemaal bij.

bottom of page