top of page

21st Century Skills

21st CENTURY SKILLS

MEER DAN VAKTECHNISCHE VAARDIGHEDEN

Anno 2020 bestaat het uitoefenen van een functie uit veel meer dan enkel vaktechnische aspecten. Bijvoorbeeld het vermogen om persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden om te zetten in praktische vaardigheden en kennis: 21st Century Skills.

 
DYNAMISCH EN SPELMATIG

Het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden gaat het beste door ze direct toe te passen op praktijkgerichte situaties. Afhankelijk van de organisatie-specifieke vraag gaan we in een spelmatige en dynamische leeromgeving, die deelnemers prikkelt en onderhoudend is, aan de slag met de ontwikkeling van - en het toepassen van - de 21st Century Skills. Dit doen we o.a. op basis van de onderstaande competenties:

 
OVERIG
MEER OPLEIDING  & TRAINING​​
Meer weten?

Alle details weten? Vraag maar raak.

We leggen je alles rustig uit. Zullen we even bellen of een afspraak maken?

Meer weten

In het vernieuwde Vakkanjers programma laten we jongeren ervaren en voelen dat goede technici belangrijk en onmisbaar zijn; techniek is namelijk overal. Hierbij is bijzondere aandacht voor de eisen die er vanuit het bedrijfsleven gesteld worden. Door middel van onze blended learning aanpak krijgen jongeren een helder en realistisch beeld van de wereld van techniek.

 

Dit betekent dat deelnemers niet alleen aan de slag gaan met vaktechnische aspecten, maar ook voor alle andere vaardigheden die er anno 2019 van een technicus gevraagd worden. Zoals het vermogen om persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden om te zetten in praktische vaardigheden en kennis: de 21st Century Skils.

21st CENTURY SKILLS  

IN DE PRAKTIJK?

Casus
Wat we nog meer doen

Uiteraard doen we nog veel meer.

Kijk rustig eens rond. Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem dan vooral even contact met ons op 

Meer weten? Kom maar door.

Geef ons even een seintje. Dan praten we je helemaal bij.

bottom of page