top of page

Securitas

Ontwikkeladvies​ voor 45+'ers

Banen veranderen, de wereld verandert en de arbeidsmarkt verandert. Logisch, met snelgroeiende ontwikkelingen als globalisering, robotisering en cloud-toepassingen.

Al met al genoeg reden voor 45+'ers bij Securitas om hun job en toekomstperspectief eens goed onder de loep te nemen. Niet omdat het van Securitas moet, maar omdat het de medewerkers helpt. En omdat... voorkomen beter is dan genezen.

Reflectie op persoonlijke competenties, op arbeidsmarktwaarde, op huidige baantevredenheid, inzetbaarheid en op flexibiliteit geeft inzicht in de status als medewerker en vergroot zijn of haar waarde en uiteindelijk ook status op de arbeidsmarkt.

 

Voor de Securitas-medewerkers dus handig om te kijken hoe ze ervoor staan, en hoe ze als wendbare medewerker omgaan met individuele kwaliteiten en competenties, om blijvende bij te dragen aan een wendbare organisatie.

Het 45+ ontwikkeladviestraject bestaat uit achtereenvolgens: een telefonische intake, de Job Navigator, een loopbaancoaching-traject, met aansluitend een persoonlijk plan van aanpak. Het resultaat: medewerkers met werkzekerheid, nu en in de toekomst. 

OOK INTERESSANT
Anker 1
Meer weten? Stel vooral je vraag!

We geven graag antwoord op je vragen. Stuur ons een bericht of klim in de telefoon.

bottom of page