top of page

Keuzes, keuzes... A óf B

Zoals je misschien wel weet zijn wij volop bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe tool de Job Reflector. Voor de 0.6 versie hebben we de eerste ervaringen van gebruikers opgehaald om zo de werking van de tool te verbeteren.

Nu zijn we zo ver dat we de keuze kunnen maken voor het definitieve design van de Job Reflector. En ook daarvoor kunnen we je hulp goed gebruiken. Onze vormgevers zijn hard aan het werk geweest en zijn uitgekomen op twee conceptstijlen voor de Job Reflector: Design A - Simplicity en design B - Casual Business. Onze vraag aan jou is: welke stijl vind jij het meest passend? Onderstaand hebben we de twee mogelijkheden voor het design naast elkaar weergegeven. En we horen dus graag van je welk design jouw voorkeur heeft . Klik op het design van je voorkeur om zo jouw keuze kenbaar te maken. Let op: het zijn diavoorstellingen met ieder 3 schermen: dashboard, vragen, resultaten-dashboard

Design A "Simplicity":

Nog even ter herinnering/toelichting: de Job Reflector is er om het Goede Gesprek tot stand te brengen, op basis van de individuele werkbeleving. Als dank voor je hulp ontvang je straks, van de definitieve Job Reflector 1.0 versie, een kosteloos account (stuur even een mailtje naar jesse.vermeulen@nestor.nl, om deze te ontvangen). Voor gebruik door iemand naar jouw keuze.

P.S. de Job Reflector nog niet doorlopen? Hij is nu nog in Open Bèta en daarmee gratis te gebruiken. Test 'm op www.mijnjobreflector.nl

UITGELICHT
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
ZOEKEN OP ONDERWERP
Mis niks, volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page