top of page

Update: de Job Navigator v2.5

In 2013 begon het allemaal met een paperbased tool toen onze Evert Hatzmann het boek "Droombaan of Brood Op de Plank" uitbracht. De eerste loopbaan-apk van Nederland was geboren. De Job Navigator is vervolgens gedigitaliseerd en in die vorm afgenomen door enkele grote sector- en scholingsfondsen.

Met trots kondigen wij de nieuwe versie van de Job Navigator aan. Deze update maakt het werken aan duurzame inzetbaarheid voor nóg meer medewerkers bereikbaar. De nieuwe Job Navigator is namelijk multi-language én multiplatform te gebruiken.

Daarnaast kent versie 2.5 enkele nieuwe functionaliteiten waaronder een betalingsportal, zodat gebruikerslicenties ook per stuk afneembaar zijn. We hebben de tool visueel gemoderniseerd, maar ook enkele tekstuele aanpassingen gedaan. De persoonlijkheidskleuren zijn veranderd in persoonlijkheidsprofielen en we hebben, zoals het een echte tool-leverancier betaamt, een aantal bugfixes doorgevoerd.

Zelf proberen? Dat kan hier. Onder meer Shell, ING, Securitas, CZ, Monuta en G4S, gingen je voor.

Een kijkje nemen kan op de Job Navigator website: https://www.dejobnavigator.nl

UITGELICHT
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
ZOEKEN OP ONDERWERP
Mis niks, volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page