top of page

Zorgverzekeraars werken aan Leuk Werk


De verzekeringswereld verandert in een rap tempo. De (arbeidsmarkt)marktomstandigheden zijn permanent anders dan tien jaar geleden, wet- en regelgeving nemen almaar toe en digita-lisering beïnvloedt in toenemende mate de werkprocessen. Het vertrouwen van de klant is nog niet waar het moet zijn en intussen loopt de werkgelegenheid door al deze ontwikkelingen, net als in veel andere sectoren, terug. Om deze redenen zijn we vandaag gestart met het project ‘Werk aan Leuk Werk’ voor het Sectorfonds Zorgverzekeraars Nederland.

In dit project maken we op basis van een arbeidsmarktonderzoek helder in welke andere sectoren, bij welke bedrijven, in welke banen en voor welke functies er kansen liggen voor medewerkers uit de verzekeringsbranche. Tevens creëren we bewustwording en beweging onder medewerkers middels een inzetbaarheidscampagne; bestaande uit:

  • Een prikkelende communicatiecampagne

  • De inzet van ons employabilityinstrument ‘De Job Navigator’

  • Het voeren van loopbaangespreken

  • Het stimuleren van het gebruik van de reeds beschikbare tools

Meer weten? Neem vooral even contact met ons op of kijk eens op www.werkaanleukwerk.nl

UITGELICHT
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
ZOEKEN OP ONDERWERP
Mis niks, volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page