top of page

ING'ers aan de slag met hun arbeidsmarktwaarde


Recentelijk hebben we het project ‘Mijn Koers Check’ uitgerold voor de 15.000 medewerkers van ING Nederland. Een van de pijlers uit de cao van ING is het thema ‘Arbeidsmarktfit’; fit zijn en blijven voor het werk van vandaag en morgen. Het thema Arbeidsmarktfit is actueler dan ooit; de wereld om ons heen verandert steeds sneller en datzelfde geldt voor het perspectief van werknemers en hun situatie op de arbeidsmarkt, niet alleen extern maar ook intern. De reorganisaties bij ING en het dynamische karakter van de organisatie spelen hier een grote rol. Dat vraagt om een andere manier van werken, maar ook om een andere manier van bezig zijn met je ontwikkeling, zodat je in staat bent om flexibel en wendbaar te zijn als medewerker.

Meer weten?

Meer weten over dit project? Of eens verder praten over de inzet van een dergelijk instrument binnen uw organisatie? Trek dan vooral eens aan de bel.

UITGELICHT
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
ZOEKEN OP ONDERWERP
Mis niks, volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page