top of page

Developer Blog de Job Reflector 1.0

Dank aan de Community!

We hebben een A/B-keuzetest voorgelegd met betrekking tot het design. We hebben veel reacties ontvangen. Design B ("Simplicity") is als overtuigende winnaar uit de bus gekomen.


Daarnaast hebben we nog meer zeer bruikbare feedback ontvangen over onder andere de terminologie, de user interface en de workflow. Bedankt hiervoor! Ook onderdeel worden van de Job Reflector-community? Stuur mij (Raymond) een mailtje: raymond.gerritsen@nestor.nl


Versie 1.0: what's new ?

Ontwikkelen is een kwestie van vallen, opstaan en weer doorgaan. Zo ook voor de Job Reflector. De koppen bij elkaar steken, de feedback doornemen, grondig evalueren en doorpakken. We hebben alle binnengekomen feedback verwerkt en het resultaat is een veilige, snelle en toegankelijke applicatie met een speels en fris uiterlijk. Resultaat: een complete re-design van de Job Reflector én de lancering van de Job Reflector versie 1.0! Hierbij een korte sneak preview.Zie onderstaande changelog voor alle veranderingen sinds 0.6 bèta.Ga naar www.mijnjobreflector.nl en check de nieuwste versie.


Ideeën voor de aankomende 1.1 versie, feedback, of (toch nog) een bug ontdekt? Laat het ons ajb weten.

Commenti


UITGELICHT
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
ZOEKEN OP ONDERWERP
Mis niks, volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page