top of page

de Job Reflector: op naar v1.0


Na een succesvolle betà-test hebben we heel veel (opbouwende) feedback gekregen van de eerste groep Job Reflector gebruikers (zie ook de developer blog van onze Raymond). Aanbeland bij versie 0.6b hebben we met het ontwikkelteam een route uitgestippeld om heel werkend Nederland aan het reflecteren en aan het aansluitende goede gesprek te krijgen.

♪ Things are getting better, they're getting better all the time ♪

De 1.0 versie zal naast een geheel vernieuwd uiterlijk ook multi-device inzetbaar zijn, managementinfo bevatten én (evenals de Job Navigator) in meerdere talen beschikbaar zijn.

Voor nu zal je het nog even moeten doen met de 0.6b versie van de Job Reflector. Omdat goed niet goed genoeg is, ontvangen we graag zoveel mogelijk feedback. Daarom is ook de Job Reflector nog altijd in Open Bèta. Dus ik zou zeggen: pak je kans en probeer 'm uit op www.mijnjobreflector.nl of klik op de onderstaande button.

Het vernieuwde uiterlijk ga ik voor zorgen. In een komend blog zal ik het dan ook niet laten om hier een tipje van de sluier over op te lichten. Dus: stay safe & stay tuned :-).

Tips, feedback of andere opmerkingen? Stuur ze gerust naar onze developer: raymond.gerritsen@nestor.nl Jesse Vermeulen

Vormgever & UX-specialist

Team de Job Reflector

Comments


UITGELICHT
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
ZOEKEN OP ONDERWERP
Mis niks, volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page