top of page

Open brief: alstublieft, minister Asscher, uw Job-APK!


Geachte minister Asscher,

Tijdens de in februari gehouden conferentie voor de Scholingsfondsen riep u alle werkende Nederlanders op om aan de slag te gaan met een algemeen periodieke loopbaankeuring. U pleitte ervoor om op basis van een Job-APK medewerkers preventief te laten werken aan hun huidige en toekomstige inzetbaarheid.

Voor u heb ik goed nieuws. Een dergelijke Job-APK is er inmiddels: de Job Navigator. Met dit employability-instrument zijn inmiddels duizenden mannen en vrouwen in Nederland aan het werken aan leuk werk.

Met behulp van de Job Navigator brengen deze medewerkers in zes stappen in kaart hoe zij ervoor staan als het gaat om arbeidsmarktkansen, om vitaliteit en om flexibiliteit op de arbeidsmarkt.

En toeval of niet, deze inzet op de door u zo gewenste Job APK komt voort uit een initiatief van dezelfde fondsen waar U voor sprak.

Allemaal goed nieuws dus, meneer Asscher. Werkgevers en werknemers die gezamenlijk werken aan wendbare mensen in een wendbare organisatie.

Nu zat ik zo te denken, waarde minister: zou het ook voor U, zo met de verkiezingen van komend jaar voor de deur, niet buitengewoon wenselijk zijn ook Uw verdere loopbaan eens goed onder de loep te nemen?

Ik nodig u bij dezen dan ook van harte uit om aan de slag te gaan met de Job Navigator.

Mailt U mij daarvoor alstublieft even Uw E-mail gegevens? Dan regel ik snel voor u een toegangscode, zodat ook U op www.dejobnavigator.nl kunt gaan werken aan leuk werk.

Aansluitend ben ik dan benieuwd hoe U er voor staat op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. En hoe ook U Uw duurzame inzetbaarheid kunt gaan verhogen.

Laat u het even weten?

 

UITGELICHT
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
ZOEKEN OP ONDERWERP
Mis niks, volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page