top of page

Hup. Aan de slag!


Duurzame inzetbaarheid. Het toverwoord voor werkend Nederland. Met zijn allen aan de slag om te zorgen dat we nu, en in de toekomst nog werk hebben. En niet eens altijd omdat we dat zelf willen, maar bijvoorbeeld ook omdat werkgevers het een goed plan vinden dat we maar eens op zoek gaan naar iets anders. Wat de reden ook is, één ding is zeker: de tijden zijn veranderd, de bomen groeien niet meer tot in de hemel, de meesten van ons mogen gewoon blij zijn als er brood op de plank komt. Of klinkt dit wel erg negatief?

Want eigenlijk is het toch niet meer dan logisch dat we allemaal werken aan onze inzetbaarheid? Het werkt in principe hetzelfde als in de sportschool: Je gaat sporten om fit(ter) te worden, maar als je eenmaal fit bent, dan blijf je ook sporten om fit te blijven. Al is het wel lekker dat er een instructeur of trainer aanwezig is om je de nodige tips te geven.

Om deze reden hebben wij de Job Navigator ontwikkeld: een praktisch online employability-instrument met een nuchtere aanpak waarmee je regelmatig een thermometer in je loopbaan stopt. Veel werknemers zijn zich namelijk nog helemaal niet bewust van die veranderde wereld, of hebben jarenlang hun best gedaan om de 'sportschool' te ontlopen. Laat staan dat ze een idee hebben wat hun status op de arbeidsmarkt is. Met behulp van de Job Navigator kunnen ze eenvoudig ontdekken hoe ze ervoor staat in hun werk, kunnen ze zelf de handen uit de mouwen steken en werk maken van hun inzetbaarheid. Supersimpel, toch?! ;-)

De Job Navigator in jouw organisatie?

Voor grote en middelgrote organisaties zetten we de Job Navigator in ten behoeve van employability awareness en duurzame inzetbaarheid, bij boventalligheid en voor loopbaanoriëntatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder vrijblijvend je proeflicentie aan en test 'm zelf!

UITGELICHT
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
ZOEKEN OP ONDERWERP
Mis niks, volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page